Veluwse Golf Club

Posted on 1 Feb 2015 in Lopende projecten, Projecten, Publicaties

Veluwse Golf Club – Hoog Soeren

In 2014 is Jol Golf Design  betrokken bij de reconstructie en renovatie van holes 3 4 en 5. In het voorstel is onder meer een verhoogde tee meegenomen voor hole 3 die het mogelijk maakt beter zicht te krijgen op de fairway en haar hindernissen. Hole 4 heeft bij het voorstel 6 bunkers waarvan  de laatste 3 ‘crossbunkers’ in een diagonaal door de fairway heen liggen. De verbrede fairway moet meerdere routes naar de green mogelijk maken wat de strategie van de hole bevorderd. De verhoogde tee van hole3 ligt pal achter de green van 5. Door het hoogte verschil kan er een fraaie ‘run-off’ en ‘bal collecting area’  worden gecreëerd aan de linker zijde van dit greencomplex.

2015 januari afronding van reconstructie werk holes 3, 4 en 5