Broekpolder

Posted on 6 feb 2012 in Gerealiseerde projecten, Lopende projecten, Projecten

Broekpolder –

Golfclub Broekpolder ligt midden in het recreatiegebied van Vlaardingen en Midden-Delfland.

De golfbaan is een echte Hollandse polderbaan waar de wind het de speler knap lastig kan maken. De vele waterhindernissen en de lengte van de baan bepalen haar moeilijkheidsgraad. Sinds de aanleg in 1981 zijn de fraaie bomen tot wasdom gekomen waardoor de baan een volwassen indruk maakt.

Kenmerkend voor de baan van Golfclub Broekpolder is het karakteristieke polderlandschap. Het is een lange baan met open fairways en een ruim uitzicht over lager gelegen terreinen in Midden-Delfland. Op nog al wat holes zijn waterpartijen te vinden omgeven door riet, waar in de zomer kwakende kikkers – het symbool van Broekpolder – de rust verstoren.

De baan heeft zich in meer dan 30 jaar van zijn bestaan ontwikkeld tot een van internationale allure. Het bestuur van de club steekt veel tijd en geld in de verdere ontwikkeling van de baan. Er is een renovatieplan uitgevoerd, hetgeen geresulteerd heeft in een nog interessantere en uitdagender baan. Zo hebben hole 12 en 13 er een prachtige waterpartij bij gekregen en is ook hole 14 aangepast.

Link naar de website van Golfclub Broekpolder:www.golfclub-broekpolder.nl